Новини
Погода

Погода на 29 квітня: до 20 градусів тепла обіцяють на Хмельниччині

Найближчими днями природа радуватиме мешканців Хмельниччини теплом. До кінця наступного тижня погода, на жаль, зіпсується, і Великдень, швидше за все, буде з дощем, але принаймні три дні будуть теплими, безхмарними та без опадів.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у понеділок, 29 квітня, в області очікується мінлива хмарність. Без опадів. Вітер південно-східний 3-8 м/с. Температура повітря по області вночі 4-9° тепла, вдень 17-22° тепла, у Хмельницькому вночі 6-8° тепла, вдень 19-21° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому небо буде ясним до самого завершення дня. Без опадів. Температура повітря вночі +9, вдень +19, ввечері +14.

У Кам’янці-Подільському на небі не буде жодної хмаринки. Без опадів. Температура повітря вночі +11, вдень +20, ввечері +15.

Увесь день у Шепетівці небо буде ясним, й хмари не затьмарять його до кінця дня. Без опадів. Температура повітря вночі +9, вдень +20, ввечері +14.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook