Новини
Погода

Погода на 30 квітня: знову без дощу на Хмельниччині

Прогнози синоптиків на завтра, 30 квітня, досить оптимістичні для любителів прогулянок на свіжому повітрі – температуру обіцяють комфортну, без опадів та інших природних негараздів. Такою ж буде і середа, а от далі знову зарядять дощі.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 30 квітня, в області очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря по області вночі 4-9° тепла, вдень 18-23° тепла, у Хмельницькому вночі 5-7° тепла, вдень 20-22° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому хмар на небі спостерігатися не буде, день обіцяє бути ясним. Без опадів. Температура повітря вночі +9, вдень +20, ввечері +14.

Вранці небо у Кам’янці-Подільському буде ясним, таким воно й залишатиметься протягом усього дня. Без опадів. Температура повітря вночі +11, вдень +19, ввечері +15.

Ранок у Шепетівці буде безхмарним, і до кінця дня небо лишатиметься ясним. Без опадів. Температура повітря вночі +9, вдень +20, ввечері +14.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook