Новини
Офіційно

Прикордонників у Хмельницькому відзначили з нагоди свята

З нагоди свята – Дня прикордонника, який відзначається 30 квітня – голова обласної ради Віолета Лабазюк від депутатського корпусу та від себе особисто привітала керівництво, професорсько-викладацький склад, курсантів Національної академії державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького та ліцеїстів військового ліцею Державної прикордонної служби України.

Кращим у професії прикордонникам закладу Віолета Лабазюк вручила Грамоти обласної ради та цінні подарунки за гідне служіння українській державі та успішне виховання молодого покоління.

В Україні понад 10 років триває неоголошена війна, третій рік поспіль − повномасштабне вторгнення ворога на нашу територію. Попри всі виклики сьогодення, ми живемо та маємо плани на майбутнє. Цим ми завдячуємо, з-поміж інших, нашим прикордонникам, які гідно виконують свої службові обов’язки та з перших днів війни дали відсіч терористу, які сьогодні стоять на захисті територіальної цілісності нашої держави. Вічна пам‘ять і слава прикордонникам, які віддали найцінніше − власне життя за Україну”, − сказала Віолета Лабазюк.

Голова обласної ради побажала курсантам та ліцеїстам успішного навчання. А також додала:

Нехай береже вас усіх Бог. Бажаю вам бути завжди вірними один одному, військовій присязі та нашій державі. Слава прикордонникам України! Слава гордості Хмельниччини − Національній академії державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького! Слава Україні!

Також під час заходу стало відомо про присвоєння звання “Почесний ректор Національної академії” Борису Олексієнку – першому ректору прикордонного вишу, генерал-полковнику у відставці. Посвідчення йому вручив ректор академії Держприкордонслужби, генерал-майор Олександр Луцький.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook