Новини
Інфраструктура

У селі на Шепетівщині закривають стаціонарне поштове відділення

Кількість відділень “Укрпошти” на Хмельниччині продовжує зменшуватися, попри те, що попит на послуги зв’язку все ще залишається високим. На Шепетівщині без стаціонарного відділення залишаться мешканці села неподалік Нетішина, в якому проживає близько півтори тисячі осіб.

Нагадаємо, у Хмельницькому кілька місяців тому закрили відділення №13 у центрі міста. Попередньо, повідомляли в соцмережах, у відділенні звільнилися всі працівники. Наслідком такого рішення стало ускладнення життя хмельничан та роботи відділення №1 на вулиці Проскурівській, оскільки черги у відділенні стали довшими, а робота поштарів – важчою.

Ще одне відділення “Укрпошти” від завтра, 1 травня, буде ліквідоване у селі Старий Кривин, неподалік Нетішина, повідомляє “Шепетівський вісник”:

Після цього селяни муситимуть їздити за 8 кілометрів за грішми, бо “вдома” немає жодного банкомата. Раніше люди користувалися послугою зняття готівки у стаціонарному відділенні Укрпошти.

Натомість селянам пропонують користуватися послугами пересувного відділення.

Міський голова Нетішина Олександр Супрунюк звернувся до голови “Укрпошти з листом”, в якому запропонував залишити стаціонарне відділення в Старому Кривині або облаштувати там робоче місце Нетішинського третього стаціонарного відділення. У селі Старий Кривин зареєстровано 1413 мешканців. Утім, як йдеться у листі, фактична кількість тих, хто у ньому живе чи його відвідує, вдвічі більша, – йдеться у повідомленні видання.

Також до допису додали скріншот переписки з “Укрпоштою”.

У коментарях додають, що аналогічна ситуація з поштовим відділенням у селі Плесна Шепетівській міській громаді Шепетівського району.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook