Новини
Офіційно

Грошові сертифікати передали переселенцям Волочиської громади на Хмельниччині

Голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк під час робочої поїздки у Волочиську міську громаду зустрілася з переселенцями, які отримали прихисток у згаданій громаді. В рамках акції підтримки внутрішньо переміщених осіб люди, які найбільше потребують підтримки, отримали грошові сертифікати від благодійників. Списки ВПО, які в першу чергу потребують підтримки, складає керівництво громад на місцях, наголошують у Хмельницькій обласній раді.

“Попри всі виклики часу, сьогодні ми маємо підтримувати один одного, – сказала Віолета Олександрівна, звертаючись до переселенців. – Між  обласною владою та жителями громад, у тому числі ВПО, має тривати постійний діалог. І тоді спільними зусиллями та щоденною роботою ми зможемо наблизити нашу Перемогу”.

Також вже другий день поспіль у Центрі видачі гуманітарної допомоги обласної ради, що у Хмельницькому, продовжується видача грошових сертифікатів для переселенців, які входять до складу громадської організації “Я − Маріуполь” м. Хмельницького.

Нагадаємо, грошові сертифікати номіналом 500 гривень для придбання необхідних товарів у одній із торгових мереж передав благодійний фонд “Разом до Перемоги. Хмельниччина” за фінансової підтримки релігійної організації “Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів в Україні” (штат Юта, США).

Загальна сума грошових сертифікатів, які заплановано передати переселенцям, які проживають на території Хмельниччини, до Великодніх свят, становить один мільйон гривень, повідомили у Хмельницькій обласній раді.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook