Новини
Інфраструктура

Близько 200 переселенців щотижня користуються громадською пральнею у Хмельницькому

Громадська пральня, яку у Хмельницькому в приміщенні комунальної лазні №1 відкрили у серпні 2022 року, надалі залишається затребуваною серед ВПО та жителів міста. Протягом тижня її послугами користуються понад 200 осіб. Для переселенців такі послуги – безплатні.

Пральню облаштували, аби допомогти переселенцям з інших областей. Однак паралельно послугами закладу можуть користуватися і хмельничани, проте за додаткову плату – 75 гривень прання та 75 гривень – сушіння. У вартість входить використання прального порошку та корзини для одягу.

Зараз зазвичай в тиждень громадська пральна працює з четверга по неділю, з 8 години ранку до 20 години, і приблизно в тиждень відвідує близько 200 переселенців, і близько 20-25 платних послуг ми надаємо хмельничан, – розповідає директор КП “Чайка” Віталій Присяжнюк.

У пральні є чотири пральні машини та чотири сушарки. Скористатися ними можна за попереднім записом.

Раніше були черги, аншлаг, потрібно було записуватися, як мінімум, на наступний тиждень. Зараз, у зв’язку з тим, що внутрішньо переміщених осіб в Хмельницькому стало менше, можна записатися в той же тиждень, – додав Віталій Присяжнюк.

Відео: Перший Подільський

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook