Новини
Красилівська міська

У Красилівській громаді розпочав роботу Центр життєстійкості

В рамках участі Красилівської міської ради в експериментальному проєкті із запровадження комплексної соціальної послуги із формування життєстійкості з травня у Красилівській громаді розпочав свою роботу Центр життєстійкості.

У просторах Центру надаються безоплатно соціальні послуги, спрямовані на підтримку психоемоційного здоров’я в умовах війни:

  • Психологічна підтримка: психологічна діагностика, психологічне консультування (індивідуальне, сімейне, групове).
  • Тренінги та семінари для дорослих та дітей: організація тренінгів, спрямованих на розвиток навичок стресостійкості та адаптації до кризових ситуацій, навчання методів і прийомів, які допомагають знижувати фізичний та психологічний стрес.
  • Соціальні послуги.

Багато мешканців нашої громади та наших тимчасових “гостей” постраждали від повномасштабного вторгнення окупантів на нашу землю. І головне наше завдання сьогодні – допомагати тим, хто опинився у складній життєвій ситуації та надавати підтримку кожному, хто не може самостійно впоратися із стресом, який відчуває від пережитих подій. Це насамперед військовослужбовці та члени їх сімей, родини, які вимушено покинули власні домівки, сімʼї загиблих Героїв та інші вразливі категорії жителів нашої громади, – прокоментувала голова громади Ніла Островська.

Адреса Центру життєстійкості: м. Красилів, вул. Центральна, 32 (третій поверх приміщення поліклініки КНП «Красилівський Центр первинної медико-санітарної допомоги»). Контактний телефон – 098-708-70-69

Звернутися у Центр життєстійкості за допомогою можуть всі мешканці громади, які потребують допомоги,наголошують у Красилівській міській раді.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook