Новини
Офіційно

ВПО у двох громадах Хмельниччини отримали допомогу

15 травня у двох громадах Хмельницького району − Чорноострівській та Гвардійській − відбулася передача грошових сертифікатів вимушеним переселенцям.

Голова обласної ради Віолета Лабазюк зустрілася та поспілкувалася з ВПО у Чорноострівській громаді, а заступник керуючого справами виконавчого апарату обласної ради Юрій Марущин − у Гвардійській громаді.

Зокрема, переселенцям розповіли про те, що у Хмельницькому діє Центр видачі гуманітарної допомоги, створений при обласній раді. Кожна особа зі статусом ВПО нашої області може звернутися до Центру та отримати необхідні наявні товари. Працює він у понеділок та п’ятницю з 10.00 до 16.00 на базі Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру імені М. Старицького (м. Хмельницький, вул. Соборна, 60).

Загалом у двох громадах отримали сертифікати 95 родин переселенців. Сертифікати передано благодійним фондом “Разом до Перемоги. Хмельниччина” за фінансової підтримки релігійної організації “Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів в Україні”, повідомили у Хмельницькій обласній раді.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook