Новини
Погода

Погода на 18 травня: теплий день без заморозків прогнозують на Хмельниччині

Нарешті прогнози синоптиків для Хмельниччини позитивні – в них не фігурує слово “заморозки”. Хочеться сподіватися, що вони вже пішли в минуле, і погода що вдень, що вночі більше буде схилятися до літа, ніж раніше.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у суботу, 18 травня, в області очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря по області вночі 6-11° тепла, вдень 18-23° тепла, у Хмельницькому вночі 7-9° тепла, вдень 19-21° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

З ранку до самого вечора у Хмельницькому небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вночі +10, вдень +20, ввечері +15.

Хмарна погода протримається у Кам’янці-Подільському увесь день. Удень піде дрібний дощ, проте ближче до вечора він повинен стихнути. Температура повітря вночі +12, вдень +18, ввечері +17.

У Шепетівці погода порадує нас безхмарним ранком, але вже у середині дня вона зміниться та буде похмурою до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +9, вдень +21, ввечері +16.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook