Новини
Освіта

На Хмельниччині розпочались національно-патріотичні юнацькі змагання

На базі Кузьминського ліцею Городоцької міської територіальної громади Хмельницької області проводиться I етап змагань Всеукраїнської дитячо-юнацької гри «Сокіл» («Джура»).

Участь у змаганнях беруть команди учнів закладів загальної середньої та позашкільної освіти. Змагаються школярі-джури в умінні долати смугу перешкод, інтелектуальному конкурсі на знання історії, творчому змаганні, стрільбі.  

Завітали на даний захід військовослужбовці Другого відділу Хмельницького РТЦК та СП, які урочисто привітали учасників та побажали успіхів у змаганнях, а також підкреслили важливість таких заходів для формування патріотичного духу молодого покоління. Про це повідомили у Службі зв’язків з громадськістю Хмельницького ОТЦК та СП.

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра “Сокіл” (“Джура”) проводиться за підтримки Міністерства освіти і науки України, а також за сприяння інших міністерств, відомств та громадських організацій. Загальнонаціональні змагання відбуваються з 2009 року.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook