Новини
Інфраструктура

Мешканців Хмельницького просять оцінити рівень мобільності в місті

З 10 травня до 9 червня 2024 року соціологічна компанія InfoSapiens проводить дослідження мобільності населення в рамках проєкту з розробки Плану сталої мобільності міста Хмельницький, який здійснюється консорціумом консультантів на чолі з A+S Consult GmbH.

Дослідження проводять шляхом особистого опитування або за допомогою телефонного інтерв’ювання. Метою цього дослідження є розробка рішень для оптимізації маршрутів громадського транспорту та забезпечення комфортних і безпечних умов пересування містом.

Дослідження спрямоване на те, щоб краще зрозуміти пересування жителів Хмельницького та оцінити проблеми, труднощі й позитивні аспекти, з якими городяни стикаються щодня при використанні транспортної системи.

Опитування охоплює всі житлові райони міста, дослідники відстежуватимуть розподіл респондентів за статтю, віковими групами та місцем проживання.

Мешканцям, включеним до вибірки, буде запропоновано взяти участь в опитуванні та допомогти покращити транспортну інфраструктуру міста. Від повноти відповідей на запитання анкети залежить напрямок розвитку транспортної системи Хмельницького.

Заступник міського голови Микола Ваврищук запевнив на своїй сторінці у Facebook, що участь у дослідженні є повністю конфіденційною та добровільною. Всі зібрані дані використовуються в узагальненому вигляді без розкриття особистої інформації.

Наразі участь в опитуванні можна взяти онлайн, заповнивши відповідну форму. Заповнення займе у приблизно 5-15 хв.

Це дослідження є важливим кроком у розробці ефективних рішень для підвищення міської мобільності, і його результати допоможуть зробити пересування Хмельницьким більш зручним і безпечним.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook