Новини
Інфраструктура

Дитячий майданчик за ескізом загиблого захисника відкриють у Хмельницькому

Відкриття дитячого майданчика “Павук”, зробленого за ескізами хмельничанина Андрія Черніцького відбудеться сьогодні, 23 травня, в рамках мистецьких заходів, приурочених до Дня Героїв.

Як виглядає готовий майданчик, хмельничани дізнаються о 17.00 – саме на цей час заплановане його відкриття. Нагадаємо, розташовується нова локація для дітей у парку ім. М. Чекмана, біля зоокуточка.

Ця мрія мала втілитися за життя автора задуму, але війна забирає найкращих…. Проєкт, який нафантазував майстер зі золотими руками та величезним серцем, тепер уже Герой України – Андрій Черніцький! – розповіли у Департаменті інфраструктури міста Хмельницького.

Нагадаємо, ідея створити дитячий майданчик з елементами у вигляді павучків з’явилася в Андрія, коли він ремонтував “Космодром” та інші фігури хмельницького скульптора Миколи Мазура. Своїм задумом хмельничанин поділився директором департаменту Василем Новачком та залишив малюнки і навіть креслення.

А потім прийшли вони… І Андрій не вагаючись пішов боронити своїх дітей, сім’ю та кожного з нас. На жаль, він так і не побачить втілення свої мрії, але його малі діти точно будуть тут почуватися, як колись у татка в обіймах, – додали у департаменті інфраструктури.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook