Новини
Офіційно

Благодійний забіг на підтримку ЗСУ відбудеться у Хмельницькому

Хмельницька обласна рада, управління молоді, фізичної культури і спорту Хмельницької обласної військової адміністрації, Хмельницький обласний науково-методичний центр культури і мистецтва, спортивний клуб FlashRun організовують проведення другого благодійного забігу «Братерство сталевих» на підтримку військового формування Сил спеціальних операцій.

Забіг не має офіційного характеру і спрямований на об’єднання громади області довкола цілей благодійності та патріотизму. За словами організаторів, аби взяти участь у забігу, потрібно попередньо зареєструватися за посиланням.

Передбачений благодійний внесок за реєстрацію: від 100 грн (реквізити вказано у формі реєстрації). На пам’ять про захід учасники отримають медалі.

Благодійний забіг «Братерство сталевих» відбудеться 25 травня 2024 року (субота) на території дендрологічного парку «Поділля». Початок реєстрації – о 09.00. Старт забігу – о 10.00.

Дистанція забігу: 2,5 км для дорослих; 300 м для дітей, віком до 8 років.

Забіг проводиться на знак вдячності військовим, з метою вшанування пам’яті загиблих у боротьбі за незалежність України та з метою зібрати кошти на закупівлю FPV-дронів.

Нагадаємо, минулого року під час першого забігу “Братерство сталевих” вдалося зібрати 89 тисяч 354 гривні, за які для спецпризначенців буде придбано необхідні спеціальні засоби.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook