Новини
Дозвілля

Благодійний велозаїзд на честь Дня Героїв відбудеться у Хмельницькому

Два спортивних заходи в один день проходитимуть у Хмельницькому. У дендропарку заради допомоги ЗСУ проведуть забіг “Братерство сталевих 2.0”, а в центрі міста трохи згодом стартує благодійний велозаїзд “Велодень”. Тож любителі активного відпочинку з-поміж хмельничан матимуть можливість з подвійною користю провести один з вихідних.

Збір веломанів Хмельницького оголошено на майданчику біля кінотеатру ім. Т. Шевченка об 11.00. Старт заїзду призначено на 11.30.

Учасники велозаїзду проїдуть колоною центральними вулицями міста (ймовірно, на час заходу їх перекриють для транспорту, однак ні у владі, ні у патрульній поліції такої інформації не повідомлялося) і фінішують у парку ім. М. Чекмана.

Там учасники “Велодня” зможуть придбати наліпки на велосипеди, взяти участь у благодійній лотереї, побачити як працюють дрони-камікадзе, взяти участь в майстер-класах з регбі, флорболу, фризбі-алтимат. Наймолодшим учасникам дадуть можливість взяти участь у конкурсі малюнка на асфальті, повідомили в Управлінні молоді та спорту Хмельницької міської ради.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook