Новини
Офіційно

Голова Хмельницької облради взяла участь у відзначенні Дня незалежності Азербайджану

Голова обласної ради Віолета Лабазюк на запрошення Посольства Азербайджанської Республіки в Україні взяла участь в офіційному прийомі з нагоди 106-ї річниці Дня Незалежності Азербайджанської Республіки.

На прийомі були присутні перші особи держави, дипломати з різних країн та урядовці.

Віолета Лабазюк привітала народ Азербайджану в особі Надзвичайного і Повноважного Посла Сеймура Мардалієва з Днем Незалежності.

Нагадаємо, пан посол у складі дипломатичної делегації перебував на Хмельниччині у листопаді минулого року. Тоді, під час спілкування, голова обласної ради та Сеймур Мардалієв обговорили питання організації гуманітарної підтримки, перспективи відбудови України та активізації міжнародного співробітництва.

Україна висловлює слова вдячності Азербайджанській державі за практичну допомогу, зокрема у відновленні соціальної та енергетичної інфраструктури нашої держави у цей важкий час.

Варто зазначити, що у різних регіонах України реалізуються масштабні проєкти з відновлення, зокрема й запровадженням досвіду Азербайджану у відновленні звільнених від окупації населених пунктів, спрямованих на розмінування деокупованих територій,повідомили у Хмельницькій обласній раді.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook