Новини
Інфраструктура

5 тисяч квадратних метрів автошляху вирівняли на Хмельниччині

Попри воєнний стан та обмежене фінансування працівники Служби відновлення та розвитку інфраструктури Хмельницької області продовжують забезпечувати безперебійний рух дорогами області. Зокрема, працюють на тих маршрутах, що забезпечують логістику в Хмельницькій області.

Наразі ремонтні роботи зосереджені на ділянці автошляху національного значення Н-03 Житомир – Чернівці, І черга обходу міста Дунаївці, яка була побудована ще у 2008 році.

Цей відрізок траси характеризується складним рельєфом, оскільки пролягає крізь долину зі значною кількістю ґрунтових вод поблизу основи, внаслідок чого через велику інтенсивність руху та зношеність покриття, утворилась значна сітка тріщин верхніх шарів дорожнього одягу та критична ямковість. Крім того, тут відбувається постійний зсув ґрунтів зі схилів на узбіччях,прокоментували у Службі відновлення.

Бригади підрядної дорожньої організації відфрезерували старе асфальтобетонне покриття великим картами до 1000 квадратних метрів кожна. Загалом влаштовано вирівнюючий шар асфальтобетону на площі до 5000 квадратних метрів. Після завершення ремонтних робіт на ділянці буде нанесена нова дорожня розмітка.

Читайте також: Ремонт укриття в хмельницькій школі коштуватиме 0,6 мільйона

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook