Новини
Освіта

Ремонт укриття в хмельницькій школі коштуватиме 0,6 мільйона

Інформація щодо тендеру «Поточний ремонт споруди цивільного захисту (укриття) Хмельницької середньої загальноосвітньої школи І-III ступенів № 21 за адресою: м. Хмельницький, просп. Миру, 76/5» оприлюднена на сайті zakupivli.pro.

Торги очікуються протягом червня. Заявлена вартість ремонту становить 593,18 тисячі гривень. Замовником робіт виступає середня загальноосвітня школа І-III ступенів № 21.

Як йдеться на сайті, «усі документи, що готуються учасником, викладаються українською мовою. Якщо учасник торгів не є резидентом України, він може подавати свою пропозицію іноземною мовою та надати переклад українською, завірений нотаріально».

До речі, це не єдиний тендер, що нині проводить 21-ша школа. На згаданому сайті оприлюднена інформація про «Поточний ремонт приміщень 2, 4 поверхів Хмельницької середньої загальноосвітньої школи І-III ступенів №21 за адресою: м. Хмельницький, просп. Миру, 76/5».

Вартість ремонту двох поверхів становить 407,23 тисячі. Отже, загалом освітяни мають намір придбати будівельні послуги на мільйон гривень.

Автор: Костянтин Зварич

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook