Новини
Погода

Погода на 28 червня: до 30 градусів обіцяють на Хмельниччині

Святковий день – День Конституції – на Хмельниччині буде спекотним. За прогнозами синоптиків, вночі очікується до 20 градусів тепла, вдень – 30 і вище. Виходячи з дому, не забувайте капелюх, окуляри та воду, і не будьте довго на відкритому сонці, щоб не заробити тепловий удар.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у п’ятницю, 28 червня, очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура по області вночі 14-19°, вдень 27-32°, у Хмельницькому вночі 16-18°, вдень 28-30°.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Вранці небо у Хмельницькому буде ясним, таким воно й залишатиметься протягом усього дня. Без опадів. Температура повітря вночі +18, вдень +28, ввечері +24.

Вранці небо у Кам’янці-Подільському буде ясним, таким воно й залишатиметься протягом усього дня. Без опадів. Температура повітря вночі +20, вдень +29, ввечері +26.

У Шепетівці ясна погода спостерігатиметься протягом усього дня. Без опадів. Температура повітря вночі +18, вдень +28, ввечері +24.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook