Новини
ДТП

На Хмельниччині водій джипа протаранив авто поліції

Тікаючи від переслідування, водій позашляховика врізався у поліцейську автівку, яку встановили на шляху, аби зупинити порушника, та зник в невідомому напрямку. Проте ненадовго. За кілька годин правоохоронці розшукали і водія, і пошкоджене авто в одному з сіл на Городоччині.

Водія, який грубо порушив правила дорожнього руху, намагалися зупинити правоохоронці близько другої години ночі у Кам’янець-Подільському районі. Проте зупинятися на вимогу поліцейських кермувальник позашляховика Jeep Grand Cherokee не збирався, натомість намагався втекти від переслідування. Не зупинило його навіть поліцейське авто, яким намагалися заблокувати шлях правоохоронці, котрі отримали інформацію про порушника від колег.

Зрештою водій таки втік у невідомому напрямку. Проте його розшукали досить швидко. Вранці, дослідивши відео з камер спостереження, поліція приїхала в одне з сіл на Городоччині, де водій-порушник намагався сховати автівку.

На 23-річного водія джипа склали три адміністративні протоколи.

Нагадаємо, схожа історія трапилася у вихідні в Кам’янці-Подільському, де водій Volkswagen Golf, врізавшись на повній швидкості у габіон на вулиці Лесі Українки та розтрощивши його, намагався приховати сліди ДТП на автомобілі, оперативно відігнавши його на СТО.

За інформацією поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook