Новини
Суспільство

Найкращий робочий графік для студента

Багато студентів ідуть працювати, щоб раніше побудувати кар’єру та стати фінансово незалежними від батьків. Але не всі варіанти підходять для тих, хто навчається в університеті. Їх просто неможливо поєднати з денною формою навчання.

Разом з тим на сторінках сервісу OLX Робота можна знайти варіанти, які найкраще підходять саме для студентів. Якщо цікавить така робота Львів для студентів завжди має, що вам запропонувати.

Фриланс або вільне відвідування

Ці види роботи найкраще підходять для денного відділення, оскільки немає чітких обмежень. Достатньо присвятити праці лише кілька годин на день. При цьому не потрібно витрачатися на дорогу або на обід.

Зазвичай це професія репетитора, перекладача, копірайтера, IT-спеціаліста. Працювати доводиться прямо з дому, що дозволяє швидко справитися з задачами. В той самий час є і недоліки: працюючи так, неможливо завести корисні ділові знайомства.

Позмінний режим роботи

Гнучкий або позмінний графік – непоганий вибір для студента. Його зручність полягає в можливості створення плаваючого графіка, який не буде заважати в навчанні. Водночас це добра нагода:

  • завести нові знайомства;
  • потоваришувати з колегами;
  • домовитися про підміну;
  • самому підмінити колегу, отримавши за це гроші.

Знайти таку роботу на OLX нескладно: більшість вакансій знаходяться у сфері обслуговування (менеджер з продажу, промоутер, бармен, консультант, оператор колл-центру).  

Вечірній графік

Для студентів денної форми навчання найкращим варіантом стане вечірній режим роботи. Тобто працювати доводиться з 17-18 годин вечора. Звичайно, мова не може іти про повну ставку, але на OLX можна знайти вакансії на півставки з таким режимом.

Це набагато зручніше, ніж при вечірній формі навчання, коли заняттям на парах передує виснажливий робочий день. Досить часто студенти не просто знаходять пристойну роботу, але і працюють професії. Інколи доводиться працювати на пів ставки просто у власному вищому навчальному закладі. Наприклад, лаборантом або асистентом. Це дуже зручно та корисно для майбутньої професії.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook