Новини
Суспільство

Правильно підібраний чайник – гарантія смачного чаю

Смачний ароматний чай не лише бадьорить, а й приносить користь. Саме його ми п’ємо вечорами, зібравшись у колі близьких людей, або коли намагаємося зігрітися взимку, прийшовши з холоду. Але смак та аромат чаю залежать не тільки від листя та домішок, але й води.

І лише якісні чайники допоможуть приготувати корисний, смачний та ароматний напій. Про те, як вибрати такий посуд, поговоримо просто зараз.

Як вибрати чайник?

Здавалося б, що може бути простіше, ніж вибрати звичайний чайник. Але не все так однозначно. Справа тут не тільки в його виготовленні, а й в зручності експлуатації.

Головні критерії вибору:

  • матеріал;
  • об’єм;
  • функціональність.

Сьогодні представлені емальовані, металеві та навіть скляні моделі. Перші демонструють різноманітність кольорів, гарне оформлення. Дуже красиво та оригінально виглядають і скляні чайники, але для цього потрібно постійно стежити за їх чистотою. Якщо хочете міцніший та довговічніший варіант, краще вибирати металеві моделі. Вони прості у догляді, бо добре переносять вплив будь-яких засобів для чищення.

Об’єм посуду коливається в межах від 1,2 л до 4,5 л. Який варіант придбати, залежить лише від кількості членів сім’ї. Свисток, наявність датчика температури роблять чайники більш функціональними та зручними у використанні. Ручка обов’язково повинна бути зроблена з термостійкого матеріалу. Найчастіше використовують бакеліт та силікон.

Найпопулярніші виробники

При виборі чайника також слід звертати увагу на виробника. На сучасному ринку можна виділити три найпопулярніших бренди.

BergHOFF – бельгійська торгова марка, чия продукція відома у всьому світі завдяки своїй надійності та безпеці.

Vinzer – ще один популярний бренд, який завоював довіру мільйонів покупців. Посуд цього виробника виготовляється з високоякісних екологічних матеріалів, завдяки чому він не впливає на властивості води.

Якщо ж шукаєте бюджетнішу модель, то варто звернути увагу на посуд Rondell – в ньому ідеально поєднуються якість і доступність.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook