Новини
Погода

Прогноз на 21 січня: на Хмельниччині знову буде вітряно і морозно

Протягом дня погода мало радуватиме мешканців області. Вітер, який завдає шкоди у населених пунктах краю, не вщухне, повітря буде морозне, на дорогах триматиметься ожеледиця.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології 21 січня в області буде хмарно з проясненнями, йтиме невеликий сніг. Вітер західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі  2-7° морозу, вдень 0-5° морозу.

За прикметами, 21 січня заметілі і бурани були звичним явищем. Слідкували цього дня в основному за вітром: якщо він дме з півдня — літо буде грозовим, а якщо день видасться ясним, то слід чекати засушливого літа.

У Хмельницькому з ранку до вечора небо буде вкрите хмарами. У другій половині дня очікується дрібний сніг. Температура повітря протягом дня – стабільна: 4 градуси морозу.

У Кам’янці-Подільському хмарний день та похмурий вечір прийдуть на зміну ясному ранку. Без опадів. Температура повітря вранці -4, вдень -2, ввечері -3.

З ранку до самого вечора у Шепетівці небо буде вкрите хмарами. Ввечері очікується сніг. Температура повітря вранці -4, вдень -2, увечері -3.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook