Новини
Суспільство

З Хмельниччини передали ще одне авто для українських військових (ФОТО)

Забезпечення захисників України транспортом – одне з першочергових завдань тилу, яке Хмельниччина виконує досить ефективно. Ще один автомобіль, викуплений за кордоном, після проходження техогляду та фарбування вирушив на фронт.

Загалом автомобілі, які від початку війни відправили з Хмельниччини на передову та в гарячі регіони України, важко порахувати, оскільки долучаються до цієї справи не лише публічні особи, а й прості подоляни, які не завжди афішують свою роботу. “Життя” автомобіля на війні – досить коротке, відтак транспорту фронт потребує постійно і багато.

Чергове автопоповнення для фронту – Volkswagen Transporter – доставили в Україну завдяки співпраці начальника Хмельницької ОВА Сергія Гамалія та представників ГО “Європейський вибір міста Старокостянтинова”.

Війна згуртувала усіх українців, і кожен з нас на своєму фронті докладає максимум зусиль у боротьбі з рашистами. Переконаний, що спільною працею ми зробимо все заради якнайшвидшої перемоги українського війська,зазначив Сергій Гамалій.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook