Новини
Надзвичайні події

Масштабну пожежу на складі ліквідували у Хмельницькому (ФОТО, ВІДЕО)

Займання на складі виникло сьогодні, 3 вересня, близько 5 години ранку. Надзвичайникам вдалося загасити полум’я на площі понад тисячу квадратних метрів та не допустити знищення продукції, яка зберігалася у будівлі. Причини виникнення пожежі встановлюються.

Як повідомили у рятувальників, викликали їх під ранок у мікрорайон Дубове, де на вулиці Красовського загорілося складське приміщення. Як встановили на місці події рятувальники, Вогонь охопив дах будівлі та проник всередину, поширившись на продукцію, що зберігалася в складі.

Загалом вогонь охопив близько 1100 “квадратів” покрівлі. Також під загрозою опинилися вся будівля.

Приборкували вогонь рятувальники у засобах захисту органів зору та дихання. На те, аби ліквідувати пожежу надзвичайникам знадобилося близько години. На місці події працювали 37 рятувальників, 6 пожежних машин та 2 одиниці спецтехніки.

Зрештою, пожежникам вдалося врятувати від знищення приміщення складу та більшість продукції, яка там зберігалася. Жертв та постраждалих під час пожежі не було.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook