Новини
Події

Виставка унікальних виробів ручної роботи відкрилась у Хмельницькому

На один день, в суботу, 21 липня, біля міського будинку культури у Хмельницькому організували handmade-проект «Tuchka.Market». Це виставка-ярмарок, під час якої можна було не лише переглянути чудові роботи майстрів, а й придбати їх.

Влаштували «Tuchka.Market» клубне об’єднання «Простір» Хмельницького міського будинку культури спільно з молодими майстрами. Умільці виставили свої вироби на продаж, хоча зазначають, що це дорого коштує через вартість матеріалів та ручну роботу.

Близько десяти учасників представили свою творчість на вулиці просто неба. Відвідувачі могли побачити і придбати прикраси ручної роботи, унікальне вбрання, шкіряні вироби, блокноти, іграшки, ляльки, сумки та багато інших речей.

«Обожнюю унікальні речі. Коли розумієш, що більше ні в кого такого немає, це приємно, – розповідає хмельничанка Ольга Швець. Звісно ручна робота – це недешево, але можна придбати якусь дрібничку, теж добре. На виставці сьогодні найбільше сподобались метелики для чоловіків. Я навіть придбала своєму хлопцю у подарунок».

Чи відбудеться подібний ярмарок найближчим часом, організатори поки що не повідомляють. Однак відвідувачів цього дня не бракувало.

Автор: Адміністратор сайту