Новини
Події

Хмельницькі піротехніки активно допомагають сусідам у Вінниці

Хмельницькі піротехніки продовжують ліквідовувати наслідки надзвичайної ситуації на військових складах у Вінницькій області.

З початку залучення до ліквідації надзвичайної ситуації на військових складах поблизу м. Калинівка хмельницькі піротехніки підняли понад 50 реактивних снарядів систем залпового вогню, що не розірвалися та продовжували нести смертельну небезпеку.

Працівники ДСНС цілодобово здійснюють роботи із розмінування території за розпорядженнями штабу з ліквідації надзвичайної ситуації та заявками місцевих мешканців.

Нагадаємо, що 27 вересня о 3:30 за сигналом “ЗБІР-АВАРІЯ” було піднято рятувальників 4-х гарнізонів Хмельниччини — Хмельницького, Летичева, Деражні, Красилова та Аварійно-рятувального загону спецпризначення.

Одразу після зборів 10 піротехніків Аварійно-рятувального загону спецпризначення на 4-х одиницях техніки вирушили до місця ліквідації надзвичайної ситуації виконувати місію з гуманітарного розмінування. Вже через 2 години після тривоги працівники ДСНС приступили до виконання завдань з розмінування місцевості.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Автор: Катерина Прокопець