Новини
Спорт

Хмельницьке «Поділля» з мінімальним рахунком здолало стрийську «Скалу»

Матч 14-го туру чемпіонату Другої ліги між хмельницьким «Поділлям» та стрийською «Скалою» відбувся цієї суботи на СК «Поділля».

Перший тайм проходив досить напружено через ймовірне пенальті, яке так і не призначив арбітр. Проте вже на двадцять дев’ятій хвилині гравець ФК «Поділля» зумів заштовхати «шкіряного» до сітки воріт суперників та зробити рахунок матчу 1:0 на свою користь.

Протягом другого тайму чітких моментів від хмельничан майже не було. Натомість суперники намагались змінити рахунок на свою користь, але також безрезультатно.

Отож, поєдинок між хмельницьким ФК «Поділля» та стрийським ФК «Скала» завершився із таким необхідним та бажаним для подолян рахунком 1:0.

Наступним суперником хмельничан стане ФК «Арсенал-Київщина». Їх зустріч відбудеться вже 8-го жовтня.

ФК «Поділля» – ФК «Скала»          1:0

Гол: Джурко, 29

ФК«Поділля»: Дворник, Гресь, Швець, Рижук, Бельчич, Ліповуз, Котюн (Маховка, 90+2), Макарченко, Муляр (Охрончук, 74), Джурко (Морговський, 86), Бабак (Колесников, 85). Запасні: Шевченко, Степаненко, Миколайчук.

В.о. головного тренера: Віталій Костишин.

ФК«Скала»: Фіяло, Дударенко (В.Кузів, 35), Подоляк, Фляк, Гусак, Баранов, Намуйлик, Маляренко (Дурда, 80), Хагназарі (Заїченко, 66), Полюганич, Мельник (Р.Кузів, 78). Запасні: Білик, Николишин, Альохін.

Головний тренер: Роман Гнатів.

 

Забавська Ірина

 

Автор: Алла Самойленко