Новини
Події

Яскраве свято  організував наймолодшим мешканцям Хмельницького та Волочиського районів народний депутат України Сергій Лабазюк

У перші дні літа округ №188 Сергія Лабазюка став осередком дитячих розваг та веселощів. Яскраве свято дитинства, сповнене світлом та щирими посмішками, організував нардеп з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей. Для наймолодших мешканців з різних куточків Волочиського та Хмельницького районів влаштували ряд цікавихз аходів.

1 червня центральна площа Волочиська перетворися на справжню країну розваг. З самого ранку діток та їхніх батьків розважали концертною програмою. Свої творчі здібності демонстрували зі сцени місцеві дитячі колективи, а родзинкою свята став магічний виступ зіркових артистів Віталія Лузкаря (переможець проекту «України має талант – 3») та Віталія Горбачевського, які потішили всіх присутніх шоу ілюзій та фокусів.

Незабутні емоції та пам’ятне фото на згадку малечі подарували ходулісти та живі скульптури. Окрім того, на діток очікувало безкоштовне морозиво та батути, безліч повітряних кульок й подарунків. По обіді розважальна програма перемістилася у селища Війтівці та Наркевичі.

Уже наступного дня таку ж феєрію свята для діток обласного центру та Хмельницького району влаштували на майданчику біля НВО№28, що у мікрорайоні Озерна.

Під час  святкувань нардеп відзначив подарунками талановитих і працьовитих маленьких жителів округу №188. За творчі успіхи, здобутки в навчанні та спорті діти отримали від Сергія Лабазюка сертифікати на поїздку до столиці, де їм проведуть екскурсію визначними місцями та Верховною Радою.

За доброю традицією відзначили й переможців конкурсу патріотичного малюнку «Моя сім’я – моя країна», який проходить за сприяння фонду парламентаря «Ми поруч» вже третій рік поспіль. З-поміж кількох сотень учасників найкращих обирали у трьох вікових категоріях. Володарі третіх місць отримали від народного депутата музичні колонки, других – телефони, а автори найкращих робіт – планшети.Також всі призери матимуть можливість безкоштовно відвідати разом з батьками аквапарк, а всі учасники, що не здобули призового місця, отримали заохочувальні подарунки.

«Саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань, бачимо в них своє майбутнє та надію. Для нас, дорослих, важливо, щоб вони росли здоровими та радісними, тому ми робимо все для того, щоб у нашого підростаючого покоління було щасливе дитинство. Турбота про дітей, захист їхніх прав має бути одним з найголовніших обов’язків дорослих. Лише тоді наші маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України», – переконаний народний депутат України Сергій Лабазюк.

Символічно у день дитячого свята народний депутат також завітав на відкриття кількох майданчиків, побудованих за рахунок коштів благодійного фонду «Ми поруч» та субвенцій, виділення яких домігся Сергій Лабазюк. Так два нових об’єкти благоустрою для дітей з’явилися у мікрорайоні Волочиськ-1 та ще один у селі Копачівка.

Автор: Алла Самойленко