Новини
Події

У Хмельницькому запрацював Регіональний офіс водних ресурсів

З метою впровадження інтегрованих підходів в управлінні водними ресурсами в обласному центрі створено Регіональний офіс водних ресурсів у Хмельницькій області. Сьогодні відбулась нарада з нагоди початку його роботи.

Під час засідання обговорювалось питання реформування галузі водного господарства, підбивались підсумки та визначались майбутні пріоритети.

Як зазначив начальник Дністровського БУВР  Роман Михайлюк, метою реформи є досягнення доброго стану води. Отримання цього результату можливе тільки за впровадження інтегрованих підходів до управління водними ресурсами. Посадовець висвітлив напрямки співпраці Регіонального офісу водних ресурсів у Хмельницькій області з басейновими управліннями водних ресурсів, зокрема  з Дністровським БУВР.

Директор Центру підвищення кваліфікації працівників водного господарства Держводагентства України Тарас Капуста доповів про необхідність внесення змін у процес підвищення кваліфікації працівників водного господарства та ознайомив присутніх із особливостями підготовки спеціалістів у Центрі підвищення кваліфікації.

Начальник Регіонального офісу водних ресурсів у Хмельницькій області Юрій Димінський озвучив здобутки та зупинився на проблемах організації.

Крім питання управління водними ресурсами на засіданні також обговорювалась проблема передачі об’єктів інженерної інфраструктури  меліоративних систем на зберігання сільськогосподарським  товаровиробникам.

 

Джерело

Автор: Тетяна Правдива