Новини
Спорт

Як хмельницьке «Поділля» допомогло закарпатському «Минаю»

У рамках 11-ого туру чемпіонату України з футболу серед команд Другої ліги Хмельницьке «Поділля» зустрілось із закарпатським «Минаєм». Матч відбувся в останній день вересня та став виїзним для хмельничан.

Перший тайм розпочинався із чіткої та гарно спланованої гри ФК «Минай». Його гравці одразу пішли в наступ і почали атакувати ворота суперників. На перших хвилинах вони зуміли провести декілька атак та здивувати вболівальників досить гострими моментами. Проте «Поділля» тримало оборону впевнено та непохитно. Згодом гості вирішили й себе спробувати в атаках. Одна за одною команди проводили небезпечні наступи, проте жоден так  і не завершився голом. Перша 45-хвилинка закінчилась із досить нудною нічиєю.

Другий тайм розпочинався з атак хмельничан, які все ж вирішили заволодіти м`ячем. Проте, провівши декілька наступів, подоляни почали втрачати запал, і гра знову стала рівною. Вона так і нагадувала б перший тайм, якби не фатальна помилка гравця «Поділля», яка завершилась голом на користь господарів поля. До кінця другої 45-хвилинки подоляни так і не оговтались від автоголу, тож поєдинок завершився їх мінімальною поразкою.

Таким чином, хмельницьке «Поділля» не зуміло обіграти закарпатський «Минай» у виїзному матчі та мінімально поступилось перемогою. ФК «Минай» – ФК «Поділля» 1:0.

                                                                                 Ірина Забавська

Автор: Тетяна Правдива