Новини
Суспільство

На Хмельницькій АЕС аналізували систему управління

Кілька днів поспіль на Хмельницькій АЕС проходили засідання внутрішньої балансової комісії за підсумками роботи 2018 року. Під час балансової комісії було проведено самооцінювання діяльності підрозділів та аналіз системи управління ВП ХАЕС.

Минулий рік видався непростим для колективу атомників, поточний також обіцяє бути напруженим та насиченим на події. Саме у 2019 році заплановано провести значну роботу із продовження терміну експлуатації першого енергоблока і ввімкнення його в мережу. На цьому наголосив, розпочинаючи засідання, голова балансової комісії генеральний директор ВП ХАЕС Микола Панащенко.

На засіданні детально аналізувалася виробнича діяльність підрозділів, про яку доповідали керівники функціональних напрямків Під час звіту акцент було зроблено на виконанні виробничої програми, заходів наказу №1 та попередньої балансової комісії, дотриманні трудової дисципліни, а також вимог пожежної безпеки, охорони праці, фізичного захисту. Кожен підрозділ озвучував також проблемні питання, які потребують вирішення, обґрунтовуючи виробничу необхідність їх реалізації.

Після заслуховування звітів, комісія надала позитивну оцінку діяльності всіх структурних підрозділів Хмельницької АЕС.

За результатами балансової комісії на основі затверджених головою комісії протоколів буде видано наказ, розроблено заходи із удосконалення системи управління, виробничих процесів та покращення фінансово-господарської діяльності підприємства в поточному році.

14 березня Хмельницька АЕС звітуватиме про свою діяльність у минулому році на балансовій комісії Енергоатома.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS