Новини
Події

Велопатруль у Хмельницькому наздогнав автомобіля-порушника (ВІДЕО)

Велопатрульні у Хмельницькому наздогнали та притягнули до адміністративної відповідальності водія, що порушив правила. Про це йдеться на сторінці патрульних у Фейсбуці.

Подія сталась 2 липня, розповіли у поліції. Під час несення служби, на вулиці Кам’янецька, велопатрульні помітили, як водій керуючи автомобілем Toyota, порушив Правила дорожнього руху. Патрульні одразу прийняли рішення наздогнати кермувальника на велосипедах.

Порушника зупинили і притягнули до адміністративної відповідальності за частиною 3 статті 122 (за рух транспортного засобу по смузі, яка призначена для маршрутних ТЗ) КУпАП.

“Ми — скрізь та всюди”, – резюмують у патрульній поліції.

Велопатрульні наздогнали та притягнули до адміністративної відповідальності водія, що порушив ПДР2 липня, під час несення служби, на вулиці Кам’янецька, велопатрульні помітили як водій керуючи автомобілем Toyota порушив Правила дорожнього руху.Патрульні одразу прийняли рішення наздогнати даного кермувальника на велосипедах.Завдяки професійності поліцейських та мобільності даного виду транспорту, патрульні зупинили та притягнули порушника до адміністративної відповідальності за частиною 3 статті 122 (за рух транспортного засобу по смузі, яка призначена для маршрутних ТЗ) КУпАП.Ми — скрізь та всюди. https://www.youtube.com/watch?v=JyqOJRH1Oac&feature=youtu.be#ПорядокЦеТи #patrolpolice_khmelnytskyi #khmelpolice #патрульнаполіція

Опубліковано Патрульна поліція Хмельницької області Четвер, 4 липня 2019 р.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS