Новини
Суспільство

У Хмельницькому закупили 206 євроконтейнерів для сміття

206 євроконтейнерів для сміття закупили у “Спецкомунтрансі”. У порівнянні до старих, ці мають більшу ємність, йдеться у сюжеті МТРК “Місто”.

“Ці контейнери мають ємність 1 і 1 метра кубічних, і таким чином можна зменшити їхню кількість на майданчику”, – пояснив директор КП “Спецкомунтранс” Олександр Зімін.

Ще одна перевага нових контейнерів – можливість їх мити і дезинфікувати, задля чого минулого року закупили спеціальний автомобіль. 

Покупка усіх контейнерів обійшлася міському бюджету у майже 2 мільйони гривень. 

“З четверга минулого тижня працівники підприємства почали складати контейнери, бо вони повністю у розібраному вигляді, і думаю, за два тижні ми їх складемо і почнему заміну”, – додав Олександр Зімін.

Нові контейнери у Хмельницькому купують щорічно із 2016 року, розповідає міський голова Олександр Симчишин.

“Завдання – забрати з міста повністю старі баки і обов’язково ставити євроконтейнери. Я думаю, що за два роки ми повністю на 100% забезпечимо себе ними”, – впевнений міський голова.

Модернізуватимуть не лише контейнери, а й місця для них. Наразі у місті з’явилося 15 нових майданчиків для непотребу обшитих металопрофілем і з дахом, та 4 підземні контейнери.

“Це все на виконання програми “Розумне довкілля” і обов’язково буде продовжуватись”, – зауважив міський голова.

Загалом нині у Хмельницькому встановлено майже тисячу шістсот контейнерів нового зразка. І майже стільки ж — старих. Їх у майбутньому теж планують замінити.

Детальніше – у сюжеті:

У місті закупили нові євроконтейнери для сміття

206 євроконтейнерів для сміття закупили у “Спецкомунтрансі”. У порівнянні до старих, ці мають більшу ємність, пояснює директор підприємства Олександр Зімін. Покупка обійшлася міському бюджету у майже 2 мільйони гривень. Загалом нині у Хмельницькому встановлено безмаль тисячу шістсот контейнерів нового зразка. І майже стільки ж — старих. Їх у майбутньому теж планують замінити. #євроконтейнери, #контейнери_для_сміття, #Спецкомунтранс, #Олександр_Зімін, #управління_ЖКГ_Хмельницький

Опубліковано МТРК "Місто" Понеділок, 29 липня 2019 р.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS