Новини
Суспільство

Хмельничан з наркотиками затримують нацгвардійці під час патрулювання

Амфетамін та канабіс – заборонені речовини, з якими мешканців міста мало не щодня затримують під час патрулювання нацгвардійці військової частини 3053.

Так, 14 серпня близько 22:45 один з військових нарядів гвардійців, охороняючи громадський порядок, помітив групу молодиків, котрі розпивали спиртні напої на території ЗОШ №1. В ході спілкування з ними з’ясувалося, що при собі молоді люди мали не лише алкоголь, а й порошкоподібну речовину білого кольору, зовні схожу на наркотичну. З якою метою тримали у себе цю речовину та які мали на неї плани – з’ясовуватиме поліція.

Подібний випадок з затриманням нетверезих молодиків, які розпивали алкоголь на території НВК №11 того ж вечора мав місце і під час патрулювання іншим військовим нарядом військової частини 3053. В одного з порушників громадського порядку також було виявлено поліетиленовий пакет із речовиною, зовні схожою на амфетамін.

15-19 серпня в різних мікрорайонах міста у пізні вечірні години патрульними Нацгвардії було затримано ще 5 осіб, що мали при собі речовину рослинного походження зеленого кольору, зовні схожу на наркотичну. Середня вага речовини у кожного з затриманих становила близько 10 грамів.

Попередньо усім затриманим інкримінується стаття 309 Кримінального кодексу України “Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту”.

Прес-служба в/ч 3053 Західного оперативно-територіального об’єднання Нацгвардії України

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS