Новини
Суспільство

У Старокостянтинові пройшов турнір з футболу в пам’ять про полеглих під Іловайськом подолян

Хвилиною мовчання вшанували учасники футбольного турніру, який пройшов у Старокостянтинові, пам’ять подолян, полеглих 29 серпня 2014 року під час важких та кровопролитних боїв з регулярними частинами РФ в районі Іловайська. Це Євген Андріюк з Деражні  (боєць 8 полку спецпризначення), Олександр Співачук з обласного центру (батальйон «Миротворець»), Андрій Журавленко з Кам’янця-Подільського та Олександр Романенко зі Старої Синяви (з батальйону «Донбас»).

В турнірі взяли участь команди «Олімп» з Деражні, ФК «Спецназ» з Хмельницького та дві місцеві – ФК «Авіатор» і ФК «Цукровик», повідомляє #АрміяInform_Хмельницький.

Кожна гра команд була напруженою та видовищною. Гравці демонстрували пристойний рівень гри, а вболівальники отримали позитивні емоції від побаченого.

У фіналі зустрілись гості – команди з Хмельницького і Деражні. Саме в команді «Олімп» свого часу грав на провідних ролях Євген Андріюк, військовослужбовець 8 полку спеціального призначення. Брав участь в турнірі його тренер і дядько Олег Біляк.

А святкувала перемогу у турнірі, що вже стане традиційним, команда «Олімп».

Ініціював проведення турніру Олег Бляхарський, учасник бойових дій у складі легендарної «вісімки». Ідею підтримав та допоміг втілити в життя Олександр Співак, генеральний директор ТОВ “АСПІК ГРУП”.

Сергій Жмурко. Фото автора.

 

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS