Новини
Суспільство

Хмельницький поліцейський зі службовим спаніелем отримали нагороду на всеукраїнських змаганнях

Хмельницький поліцейський кінолог Костянтин Чемерис разом зі службовим спаніелем Джессі стали бронзовими призерами всеукраїнських змагань собак-детекторів. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Як зазначили у поліції, у середині вересня Костянтин разом із іншою своєю підопічною — вівчаркою Кайною — стали кращою в Україні кінологічною парою із пошуку стріляних гільз. А цими вихідними на всеукраїнських змаганнях собак-детекторів поліцейський разом зі спаніелем Джессі показали третій результат з пошуку наркотичних речовин.

Цими вихідними на базі кінологічного центру «Антеус» в Межигір’ї відбулись всеукраїнські змагання спеціальних розшукових собак за програмою «Служба собак-детекторів».

“Участь у змаганнях взяли 45 кінологічних пар з Нацполіції, Нацгвардії, Державної Прикордонної Служби, СБУ, служби безпеки аеропорту «Бориспіль» та громадських кінологічних організацій. Кінологічні пари змагалися у пошуку вибухівки, наркотиків та тютюнових виробів”, – розповіли у поліції.

У змаганнях собак-детекторів з пошуку наркотичних речовин поліцейський кінолог з Хмельниччини Костянтин Чемерис разом зі службовим спаніелем Джессі посіли третє призове місце. 

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS