Новини
Події

На Хмельниччині виявили 73 нелегальних мігранти

З 8 жовтня до 19 листопада на території Хмельниччини тривала операція «Мігрант». За цей час виявили 122 порушники міграційного законодавства, з них – 73 нелегальних мігранти, повідомляють міграційники.

До адміністративної відповідальності притягнено:

  • за ст.203 КУпАП – 99 іноземців,
  • за ст. 2031 КУпАП – 1 особа,
  • за ст.204- 1 особа,
  • за ст.205 КУпАП – 19 осіб,
  • за ст.206 КУпАП – 1 особа.

“Винесено постанов про накладення адміністративних стягнень на суму більш ніж 200 тис. гривень”, – додають у міграційній службі.

Щодо 69 осіб прийнято рішення про примусове повернення в країну походження, відносно 1 особи прийнято рішення про скорочення терміну тимчасового перебування в Україні та відносно  5 осіб прийнято рішення про заборону в’їзду на територію України терміном від 3 до 5 років.

“Ще відносно 3-х іноземців, яких поміщено до Волинського ПТПІ, здійснюються заходи щодо ідентифікації з метою підтвердження належності до громадянства та документування свідоцтвом на повернення до країни походження”, – розповідають міграційники.          

Раніше поліцейські спільно з міграційниками виявили чотирьох нелегальних мігрантів з Вірменії. Їх оштрафували й прийняли рішення про примусове повернення до рідної країни.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter