Новини
Суспільство

У Славуті стартував прийом проєктів на громадський бюджет

Прийом проєктних пропозицій у Славуті триватиме до 30 травня 2020 року.

У міськраді нагадують, відповідно до положення про Громадський бюджет Славутської міської ОТГ проєкти мають бути спрямовані, зокрема, на поліпшення екологічності та комфорту проживання мешканців, естетичного вигляду міста та сіл громади, сприяти соціально-економічному, культурному і просторовому розвитку, впровадженню сучасних інноваційних проєктів в усіх сферах життєдіяльності міста.

Порядок надання та відбору проєктів наступний:

1. Автор подає проєкт на платформі «Громадський бюджет» на сайті Славутської міської ради або на паперовому бланку (м. Славута, вул.Миру, 102 ), який потрібно заповнити, сканувати і надіслати на електронну пошту – invest_mvk@ukr.net.

2. Місцевий модератор перевіряє проєкт на предмет правильності заповнення усіх полів. Якщо щось не так – повідомляє про це автора, щоб він вніс правки. Після схвалення модератором проєкт з’являється на платформі «Громадський бюджет».

3. Оскільки до проєкту необхідно долучити список із П. І. Б. та підписами 15 громадян, які його підтримують, а в умовах карантину це зробити проблематично. Тому після того, як проєкт буде погоджений місцевим модератором, розпочнеться збір підписів на підтримку проєкту на платформі «Е-консультації» (https://consult.e-dem.ua/6810600000), про що буде повідомлено автора ідеї окремо.

4. Автори проєктів самостійно організовують у мережі інформаційну кампанію серед мешканців міста з роз’ясненням переваг власного проєкту з метою отримання голосів на його підтримку через платформу «Е-консультації».

У разі виникнення додаткових запитань учасники можуть звернутися до управління економічного розвитку в робочі дні на електронну пошту economika_sl@ukr.net або invest_mvk@ukr.net та за телефоном 7-17-25.

Читайте також: Роботодавці Хмельниччини отримали компенсацію ЄСВ

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter