Новини
Кримінал

На Хмельниччині у ніч після Великодня шукали вбивцю

Підозрюваного у вбивстві мешканця села у Красилівському районі правоохоронці встановили та розшукали протягом ночі.

Злочин стався увечері на Великдень, 19 квітня. Мешканка села Митинці, зателефонувавши до поліції, повідомила, що до неї в гості прийшов 55-річний односелець, ліг відпочити та не прокинувся. Слідчий, який прибув на місце події у складі оперативної групи, оглянувши тіло покійного, помітив колото-різану рану на грудях в області серця. Саме вона стала причиною смерті чоловіка. Це підтвердила згодом судмедекспертиза.

У ході розслідування правоохоронці встановили, що того вечора загиблий завітав у гості до колишньої дружини, де разом з жінкою та її співмешканцем розпивав алкоголь. Під час застілля між чоловіками на побутовому ґрунті виникла сварка, в результаті якої співмешканець встромив у груди опоненту кухонного ножа. Цивільній дружині, яка була єдиним свідком події, пригрозив розправою, якщо вона комусь розповість про побачене. Тому жінка вигадала історію про раптову смерть колишнього чоловіка, повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Правоохоронці швидко знайшли викинуте зловмисником знаряддя злочину та встановили справжні обставини смерті чоловіка.

За фактом події відкрите кримінальне провадження за ч. 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Стаття передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Підозрюваного затримано, вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter