Новини
Події

У Хмельницькому захисників вшанували урочистим маршем (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Хмельничани пройшлися ходою та поклали до меморіалу квіти в пам’ять про тих, хто віддав своє життя за незалежність України. А також подякували тим, хто продовжує боронити країну на її східному рубежі.

У середині дня від пам’ятника Героям Небесної Сотні рушила колона у складі військових, активістів, волонтерів та небайдужих хмельничан, які у святковий день – День захисників України – прийшли вшанувати тих, хто боронить спокій країни на її східному рубежі. А також згадати тих, хто віддав своє життя за те, аби українці мали можливість жити вільно та незалежно.

На майдані біля стели учасники ходи взяли участь в урочистостях.

Вшанували загиблих хвилиною мовчання, спільно виконали гімн України та поклали квіти до підніжжя меморіалу.

Не обійшлося і без відзнак для тих, хто щодня самовіддано бореться за те, аби, зокрема, й хмельничани, могли почувалися безпечно та були захищені від загроз як внутрішніх, так і зовнішніх.

Нагороди від політичної партії “Сила і честь“, яка була ініціатором маршу, отримали волонтери, медики, військові, активісти.

Принагідно хмельничан закликали прийти попрощатися із бійцем Операції об’єднаних сил Олександром Фариною, який протягом пів року після числених поранень боровся за життя у столинчому госпіталі. Прощання відбудеться завтра, 15 жовтня, з 10.00 до 12.00 у Будинку траурних обрядів (вул. Толстого, 5/1) 

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter