Новини
Надзвичайні події

У Хмельницькому вдруге повідомили про замінування школи (ВІДЕО)

У приміщенні хмельницького НВК №6, що у мікрорайоні Південно-Західний, знову шукають вибухівку. За 10 днів про ймовірне замінування цього освітнього закладу невідома особа повідомляє вже вдруге.

Повідомлення про замінування до Нацполіції надійшло в середині дня сьогодні, 2 листопада. З навчально-виховного комплексу на вулиці Молодіжній евакуювали школярів та педагогів.

У соцмережах інформація про ймовірне замінування підтверджується повідомленнями від учнів школи. Так, зокрема, у голосовому повідомленні, надісланому у вайбер-групу Новини Хмельниччини, дитина розповідає:

Сьогодні… до нас в клас зайшла завуч і сказала, що нашу школу заміновано. Це Хмельницький, НВК 6, школа. Ми всі вийшли на вулицю.

На вулиці школярі також знімають відео, в якому діляться своїми враженнями від того, що відбувається. Також видно скупчення дітей у дворі школи та учнів, які виходять з приміщення.

На місці події працюють фахівці екстрених служб.

Нагадаємо, останнім часом Хмельницьким прокотилася хвиля фейкових “замінувань”. Більшість об’єктів, щодо яких надходила інформація про закладені вибухонебезпечні предмети, розташовані в Південно-західному мікрорайоні – це НВК №6 та два супермаркети, один з яких також “мінували” двічі за останній час. Також днями повідомлялися про замінування військового комісаріату у центрі міста.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter