Новини
Політика

У ЦВК оприлюднили чергові результати виборів на Хмельниччині

Ще один міський та четверо сільських голів офіційно названі переможцями місцевих виборів у Хмельницькій області. Не всі тервиборчкоми здали протоколи, тому підведення остаточних підсумків волевиявлення подолян затримується.

Очільник Старокостянтинова Микола Мельничук, який вже встиг попередньо відсвяткувати свою перемогу на місцевих виборах, тепер може це зробити офіційно. У Центрвиборчкомі оголосили результати – чинний міський голова переміг на виборах, набравши майже в шість разів більше голосів, ніж його найближчий суперник. У Мельничука – 10313 голосів виборців (62,51%) проти 1746 голосів (10,58%) у Сергія Худого.

Ще чотири сільські громади області також вже мають нових, офіційно оголошених, очільників. Раніше у ЦВК назвали імена преможців у п’яти селищних та чотирьох сільських громадах.

У Гуківській сільській громаді перемогу на виборах здобув Петро Ільницький.

В Орининській сільській громаді з результатом 1302 голоси (39%) переміг Іван Романчук, обігнавши найближчого суперника, Олександра Дяконова, на 67 голосів.

Заслучненську сільську громаду очолить Анатолій Розумний.

У Крупецькій сільській громаді лідером виборчих перегонів став Валерій Михалюк.

Всього результати волевиявлення мешканців Хмельниччини оприлюднені у 4 міських, 5 селищних та 8 сільських громадах.

Із 60 тервиборчкомів подали в обласну ТВК документи 55. Протоколи від 5 комісій станом на середину вчорашнього дня, 4 листопада, все ще очікували.

Не віддали належним чином оформлені документи Хмельницька, Кам’янець-Подільська та Ізяславська міські, Новоушицька селищна та Слобідсько-Кульчієвецька сільська виборчі комісії.

За законом, останній день, коли обласна ТВК має встановити результати голосування, – 6 листопада.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter