Новини
Екологія

Хмельничан попереджають про хижака у місті

Відео з диким лисом, якого нібито бачили в одному з мікрорайонів Хмельницького, поширили у соцмережах. Поки більшість хмельничан обговорює появу тварини у житловому масиві, дехто сумнівається, що хижака дійсно зафільмували в обласному центрі.

УВАГА! У мікрорайоні Озерна, що у Хмельницькому, було помічено дику лисицю. Звір не боїться людей і домашніх тварин. Закликаємо хмельничан бути обережними, адже цю небезпечну тварину бачили як на приватних масивах, так і в районі ”Трьох ведмедів”.

Таке повідомлення, супроводжуване відеозаписом лиса, який стрибає по снігу та не боїться оператора, котрий фіксує його на відео, оприлюднили у соцмережах.

Дехто з хмельничан сумнівається, що відео дійсно відзняте у Хмельницькому:

Який раз переглядаю відео і придивляюсь на останні кадри…ДЕ НА ОЗЕРНІЙ Є ТАКІ БУДИНОЧКИ??? Там або багатоповерхівки,або елітні приватні..Таких ТОЧНО немає...

Натомість інші містяни підтверджують: звір, схоже, дійсно систематично з’являється в околицях міста.

І що тут такого??)) вони в нас на озерній завжди були)) тож ліс рядом))) такі люди цікаві ))) там ще білочки навіть є, і бобри )))))))

Ми його зустрічаємо на м-р Озерна вже на протязі двох місяців! Постійно перебігає дорогу на Дехтярці!

Бачу його теж вже не один раз ввечері у нас в дворі. І він далеко не дикий)) може годину сидіти і спостерігати за машинами…шкода його, бо він просто розкішний з вигляду, бо потім застрелять і скажуть, що так треба бо хворий був, заважав(

А ще хмельничан лякають:

У зверя может быть бешенство.

Це дика тварина,якщо вони ідуть там де люди в них може бути сказ.

Натякають і радять:

Якщо вона з’явилися у вашому дворі – значить там срач і є невивезене по декілька днів сміття до якого і приходять лисиці. Наведіть порядок і не підгодовуйте. Сама піде.

І констатують:

Якщо люди помітили цю тваринку, то їй вже капець…

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter