Новини
Кам'янець-Подільська міська

У Кам’янці попрощалися з військовим, який загинув у зоні ООС

Сергія Коваля, який загинув під час порушення режиму тиші та обстрілу на сході країни, поховали на Алеї Слави. Попрощатися з земляком приїхав і голова Хмельницької ОДА.

Сьогодні у Кам’янці-Подільському – день жалоби. Про це напередодні повідомив містянам голова міської ради Михайло Посітко та закликав утриматися від розважальних заходів. У місті попрощалися з військовослужбовцем – 43-річним підполковником Сергієм Ковалем, який загинув внаслідок ворожого обстрілу 26 березня неподалік селища Шуми на Донеччині.

Церемонія прощання з кам’янчанином, який боронив свободу та незалежність держави від початку війни на сході України, проходила у клубі військової частини А2641. Поховали Сергія Коваля на Алеї Слави міського кладовища.

Прибув до Кам’янця-Подільського попрощатися із земляком і голова Хмельницької обласної державної адміністрації Сергій Гамалій.

На своїй сторінці у Фейсбук очільник області висловив слова співчуття приводу важкої втрати.

Сьогодні ми попрощалися з підполковником Ковалем Сергієм Васильовичем зі 143-го Центру розмінування, який віддав своє життя, захищаючи незалежність нашої держави. Глибоко сумую та висловлюю щирі співчуття рідним і близьким полеглого Героя.

За фактом загибелі військового проводиться розслідування. Як повідомив “Кам‘янецьким новинам” заступник начальника Кам’янець-Подільського гарнізону Богдан Беркута, попередньо зазначалося, що Сергій Коваль загинув внаслідок обстрілу. Проте не виключено, що військовий міг загинути від кулі снайпера.

Нагадаємо, під час обстрілу 26 березня загинули 4 українських військових, ще двоє отримали поранення. Обоє поранених – також кам’янчани – сапери Сергій Бруска та Богдан Гищук.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter