Новини
Кам'янець-Подільська міська

У Кам’янці оголосили день скорботи

У понеділок в місті прощатимуться з військовослужбовцем, який загинув у зоні ООС під час обстрілу з боку російських збройних формувань. Утриматися цього дня від розважальних заходів закликав міський голова.

Сергій Коваль, 43-річний мешканець Кам’янця-Подільського, який боронив свободу та незалежність України у зоні ООС на сході держави, загинув учора, 26 березня, неподалік селища Шуми на Донеччині внаслідок порушення режиму припинення вогню з боку російських збройних формувань. Ще двоє кам’янчан під час обстрілу отримали поранення.

Прощатимуться з військовослужбовцем, який віддав за свободу держави найцінніше, у Кам’янці-Подільському у понеділок, 29 березня. Цього дня у місті на адміністративних будівлях комунальної форми власності будуть приспущені державні прапори. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав міський голова Михайло Посітко. Також очільник міста звернувся до ввіреної йому громади з проханням утриматися від проведення розважальних заходів на знак пошани до загиблого героя.

Час та місце прощання буде повідомлено додатково.

Двох кам’янчан, які отримали поранення під час ворожого обстрілу цього ж дня, доставили до військово-медичного клінічного центру Північного регіону у Харкові. За словами начальника регіонального відділу інформагентства Міноборони ArmiaInform у Харківській області Віталія Саранцева, стан військовослужбовців, які отримали осколкові та кульові поранення – середній та важкий. Обидвоє кам’янчан, 1991 та 1982 року народження, на фронті були саперами.

Нині військовослужбовці перебувають під наглядом військових лікарів Харкова. Їм надається уся необхідна кваліфікована медична допомога, – зазначив Віталій Саранцев.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter