Новини
Суспільство

На благодійному концерті у Хмельницькому збиратимуть кошти на лікування юного ліцеїста

26 квітня о 18 годині в залі телерадіокомпанії «Поділля-центр» (вул. Володимирська, 92) відбудеться благодійний концерт на підтримку юного ліцеїста Кам’янець-Подільського ліцею з посиленою військовою підготовкою Сергія Швеця зі Старокостянтинова. У 15-річного юнака страшний діагноз – остеосаркома верхньої лівої великої гомілкової кістки четвертої стадії з метастазами.
Наразі Сергій перебуває на лікуванні у Київському міському клінічному онкологічному центрі. Щоб побороти хворобу, щоденно потрібні величезні гроші на хіміотерапію. Попереду три курси “хімії” до операції, потім операція з ендопротезування і ще не менше десяти курсів хіміотерапії та реабілітація. За словами мами Сергія Наталії, лише на хіміотерапію потрібно від 450 до 500 тисяч гривень (один курс 35-40 тис. грн). Самотужки зібрати гроші на лікування родина хлопчика не може, тому просить відгукнутися всіх небайдужих, щоб врятувати життя дитини.
Хмельницькі артисти-волонтери не залишають юнака в біді та закликають усіх небайдужих долучитися до збору коштів аби врятувати життя юнака. Акція відбувається за ініціативи ГО “Мистецька сотня “Гайдамаки”.
До слова, подібний концерт вже робили на підтримку Артема Харченка. Завдяки спільним зусиллям тоді було зібрано кошти на лікування хлопчика. А цього разу до акції долучиться сам Артем і виступить на концерті.
Учасники концерту: Артем Харченко, хмельницькі рок-гурти “Мотор’ролла”,  “Stanza”,   ГО Мистецька сотня “Гайдамаки”, команда КВН “Отдыхаем вместе”, акторська школа “Пармезан” та інші. Ведучий – Антон Довлатов.
Контакти організаторів: Попов Олександр (0674304629) Марина Українець (0966294356).
Не будьмо байдужими до чужої біди! Спільно ми зможемо врятувати цього чудового, життєрадісного хлопця!
Квитки на концерт можна придбати у касі Хмельницької обласної філармонії, у книжковому наметі (біля «Дитячого світу») та за номерами телефонів: 067-430-46-29; 096-629-43-56.

Автор: Тетяна Новак