Новини
Суспільство

Професія веб-дизайнера одна із найпопулярніших на ринку праці

Ринок праці сьогодні змінився. Затребуваними стають професії, про які років 20 тому ніхто навіть не чув. Гігантськими темпами розвивається сфера інформаційних технологій, і фахівців там не вистачає. Зате чого точно вистачає, так це перспективи та гідної оплати праці. Тому випускники шкіл йдуть до вузів, що пропонують спеціальності IT-галузі, а дорослі розглядають варіанти зміни діяльності.

Веб-дизайнери – люди творчі, а професія – перспективна

Увійти у сферу інформаційних технологій простіше, ніж здається. По суті, тут, як і в будь-якій галузі, головне – бажання розвиватися та бути відповідальним. Що до навчання, то з цим також проблем не буде. Сьогодні не треба вступати в інститути, щоб через 5 років отримати заповітну «корочку», яка на той час вже буде зовсім не актуальна. Ми рекомендуємо відвідати сайт https://itea.ua/courses-itea/product-design/ і ознайомитися з можливістю стати веб-дизайнером.

Дизайнер – професія творча, яка дозволить реалізувати себе, навіть якщо у людини немає талантів до живопису. Серед основних переваг спеціальності:

  • високий попит;
  • немає меж зростанню;
  • висока зарплата.

Сучасні програми та редактори дозволяють реалізовувати найамбітніші проекти. Сервіси –максимально прості навіть для новачків.

Зручність навчання і високі результати

Школа ITEA готує веб-дизайнерів за різними напрямками. Відразу після закінчення курсів можна влаштуватися молодшим фахівцем в компанію або спробувати свої сили на фрілансі. Багато хто часто поєднує сфери діяльності, бо обмежень ніяких немає – навіть на повній ставці дизайнеру нічого не заважає працювати віддалено.

Студенти вивчають графічні редактори, а також актуальні UI Design і UX Design.

Онлайн-курси не просто зручні та підходять студентам навіть з інших країн. Зараз це – безальтернативно у зв’язку зі складною епідеміологічною ситуацією. Графік узгоджується з групою, зазвичай це 2-3 рази на тиждень. Викладач показує все на практиці, після чого видається домашнє завдання, яке дозволить закріпити отримані знання.

Повністю готові фахівці

Випускники школи вже вміють створювати макети сторінок і додатків, які повністю готові до верстки. Також вони можуть створювати іконки, анімації, логотипи, брендбуки, лендінги тощо. Фахівці розуміють, які дизайн-рішення застосовуються в тому чи іншому випадку, ефективно працюють в команді. Якщо є бажання, завжди можна продовжити освіту, стати, наприклад, фронт-енд розробником, а там вже зовсім інші зарплати та перспективи.

Автор: Адміністратор сайту

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter