Новини
Кримінал

У 6 громадян хмельницькі патрульні виявили, ймовірно, наркотичні речовини

Під час поверхневих перевірок патрульні все частіше виявляють у громадян речовини, що заборонені в обігу. Протягом одного вечора учора, 28 квітня, ТОРівці виявили речовини, схожі на наркотичні, у 5 осіб, ще в одного шприц з речовиною, схожою на наркотичну, вилучили напередодні. Також почастішали випадки виявлення “закладчиків” на вулицях міста.

Опівдні на вулиці Північній патрульні зупинили транспортний засіб Mercedes-Benz, у 38-річного водія якого були присутні явні ознаки наркотичного сп’яніння. Чоловік від проходження огляду відмовився. Під час візуального огляду автомобіля поліцейські виявили згорток із білою порошкоподібною речовиною.

Близько 13-ї години на вулиці Космічній чоловік, помітивши службовий автомобіль, помітно занервував. Під час поверхневої перевірки у 29-річного громадянина виявили поліетиленовий пакет із порошкоподібною речовиною.

Близько 23-ї години, на вулиці Проскурівській, ТОРівці помітили підозрілого чоловіка, який намагався втекти від патрульних. У 28-річного хмельничанина виявили три поліетиленових пакети із порошкоподібною речовиною білого кольору.

В той самий час на вулиці Кам’янецькій у 34-річного чоловіка патрульні виявили паперовий згорток із речовиною рослинного походження.

Близько 2-ї години ночі на проспекті Миру інспектори зупинили автомобіль Renault, у 35-річного водія якого патрульні під час спілкування виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Пізніше це підтвердив висновок лікаря. Крім цього, інспектори виявили згорток із речовиною рослинного походження та два пакети – із порошкоподібною та солеподібною речовиною.

Напередодні, 27 квітня, близько 20-ї години, на вулиці Франка у 45-річного хмельничанина виявили шприц із невідомою прозорою речовиною, що зовні схожа на наркотичну.

У всіх випадках на місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Читайте також: На Хмельниччині перекрили канал постачання наркотиків

Стокове зображення від Depositphotos

За інформацією Патрульної поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook