Новини
Інфраструктура

У центрі Хмельницького продовжили та зробили безпечним новий бульвар

Те, що раніше називали “таємним сквером”, оскільки хто і скільки коштів на його облаштування виділив, тримали в таємниці, наразі називають бульваром, а хмельничани показують у соцмережах фото будівельних робіт, завдяки яким зона відпочинку стала довшою та, на думку містян, безпечнішою.

Нагадаємо, світлини оновленої зеленої зони посередині вулиці Свободи міський голова Хмельницького у своєму Фейсбуці оприлюднив наприкінці січня.

Цей зимовий скверик на вулиці Свободи, який з’єднує Проскурівську з новим музейним комплексом фактично завершено. Навесні поправимо газони і все, – написав тоді Олександр Сергійович.

Тож хмельничани, чиї маршрути пролягають щодня у цьому районі міста, напевно, з нетерпінням чекали наступних оновлень у сквері-бульварі.

Днями у спільноті Хмельницький Development показали процес будівництва, завдяки якому бульвар отримав своє продовження аж до перехрестя…

…і результат

Оновлення хмельничани оцінили як зі знаком “плюс”, так і зі знаком “мінус”:

Чудова зона безпеки і логічний вихід із скверу, якого раніше не було, і тому, щоб вийти звідти люди перлися по газонах під колеса машин.

Я б сказала – ні тинди, ні синди… Якого милого вилазити на те перехрестя, якщо пішохідна зона тут фінішує? На практиці виглядає як якесь рагульство… і щодо пішохідного переходу – якого не піднімають дорожнє покриття в частині пішохідного до рівня цієї пішохідної зони як то мало б бути, а роблять ці недоспуски? Дивишся інколи та офігіваєш він реалізації задумів.

До слова, у коментарях директор Департаменту інфраструктури міста Василь Новачок зазначив, що десь у межах бульвару з’явиться нова фотозона. Проте тут дехто із містян засумнівався, наскільки вона там доречна:

Щодо розташування фотозони виникає питання. Адже поруч відбувалися розстріли людей. Та й сама навколишня місцина отримала недобру славу. Чи все ж таки місце вдале і хвилюватися не варто?

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook