Новини
Події

У Хмельницькому на день міста виступить скрипаль-віртуоз

У Хмельницькій міській раді продовжують анонсувати заходи, які запланували з нагоди святкування дня міста, яке цього року триватиме не два, а три дні – від 24 до 26 вересня.

Раніше ми писали про довгоочікуване відкриття туристично-інформаційного центру, що біля кінотеатру ім. Т. Шевченка, та про урочисту церемонію вручення призу Європи – найвищої відзнаки, яку Парламентська Асамблея Ради Європи присуджує окремим містам за поширення європейських ідеалів.

Тепер же на часі розповісти про мистецький сюрприз, який підготували організатори для любителів музики, особливо – поціновувачів гри на скрипці.

Так, 24 вересня біля кінотеатру ім. Т. Шевченка відбудеться шоу за участі скрипаля-віртуоза Олександра Божика, суперфіналіста телешоу “Україна має талант”, фіналіста шоу “Хвилина слави”, лауреата численних конкурсів, як всеукраїнських, так і міжнародних, учасника різноманітних телешоу та проєктів, зокрема, одного з найпопулярніших шоу у світі – «Британія має талант».

Перед хмельничанами Олександр Божик виступить у супроводі рок-оркестру та подарує видовищне шоу усім глядачам, – обіцяють у міській раді.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook